• Соба 2204, зграда Shantou Yuehai, 111 Jinsha Road, Shantou City, Гуангдонг, Кина
  • jane@stblossom.com

Ве молиме подгответе ги податоците пред да ја побарате нашата понуда

Кои информации треба да ги дадете кога барате понуди од добавувачите на индустријата за пакување и печатење, за да можат производителите да ја обезбедат својата услуга брзо и смислено? Искусните странски купувачи се вешти во тоа, но во мојата пракса, некои новодојденци често бараат само цената одеднаш без никакви детали, така што производителот тотално не може да даде задоволителен одговор.Со цел да им помогнам на овие клиенти да ги подготват податоците пред понудата, ја наведов следната листа за ваша референца.Ви благодариме многу за вашето барање и ни посакувате пријатна соработка.

пакување stblossom hongze (18)
пакување stblossom hongze (1)
пакување stblossom hongze (2)

1. Ве молиме наведете го деловниот опсег на вашата компанија или вашиот идентитет, како што е увозник на материјали за пакување, продавач на големо или продавач на материјали за пакување, фабрика или трговец со храна, играчки, облека и други индустрии кои директно купуваат материјали за пакување или товар логистика и други агенти или други посредници, па дури и некој кој е само заинтересиран за развојот на индустријата за пакување и бара консултација.Знаејќи го ова ќе ни помогне да ви обезбедиме подобра услуга.

2. Ве молиме информирајте не за конкретното име и вашата употреба на производите однапред.На пример, стоечки кеси кои се користат за пакување кафе во прав или композитен филм кој се користи за пакување на машини во вашата фабрика.Значи пред се тоа е првиот чекор.

пакување stblossom hongze (3)
пакување stblossom hongze (4)
пакување stblossom hongze (5)
пакување stblossom hongze (6)

3. Спецификации на производот како што се материјали, големина, тежина и така натаму, вклучувајќи ја дебелината на пластичен ламиниран филм или крафт-хартија, бидејќи за различни материјали, спецификации и дебелина на материјалите, цените не се исти, ако не сте сигурни, ние не знам како да ти дадам понуда.Ако немате јасен избор на ум, кажете зошто.Нашата понуда може да се заснова само на овие фактори за да се пресметаат трошоците и да се даде разумна цена.

4. Мора да се наведе и потребната количина.Различни количини може да имаат многу различни цени.

5.Други барања на производите, како што се дојпакетите кои треба да имаат излив или прозорци, да бидат транспарентни или еколошки, итн.

 

图片8
пакување stblossom hongze (7)
пакување stblossom hongze (8)
пакување stblossom hongze (9)

6. Времето за испорака што ви треба Зависи од тоа дали е нова верзија или се стари производи, во комбинација со други фактори како што е нашиот производствен аранжман итн. Генерално, можеме да направиме прилагодувања според вашите потреби.

7. Ве молиме наведете дали товарот ќе се транспортира по воздушен, копнен, морски или експрес/курир, или од вашиот агент во Кина.Ве молиме, на почетокот јасно кажете дека ви треба да цитираме поранешна фабричка цена, цена FOB или CIF, итн.

8. Што се однесува до земање мостри и цени, ако ви треба да обезбедиме примероци, ве молиме прашајте.Ве молиме имајте предвид дека ние не наплаќаме за правење мала количина примероци, но ќе мора да ги сносите трошоците за курирска услуга или брза испорака.Ако ви треба печатење на производот, ќе ви се наплати такса за печатење за секоја боја.На некои им треба отворање калапи, треба да се наплати одредена сума на такси за калапи.

пакување stblossom hongze (10)
пакување stblossom hongze (15)
пакување stblossom hongze (11)
пакување stblossom hongze (17)

Конечно, Условите за плаќање обично треба да ги направи ТТ.Треба да платите 30% депозит и трошоците за изработка на верзијата.Ако навистина ви треба L/C, треба да разговараме за тоа подетално.

Горенаведеното во основа е она што треба да го подготвите пред да побарате понуда.Ако имате какви било предлози, ве молиме слободно известете ни.Shantou Hongze увоз и извоз Co., Ltd.WWW.STBLOSSOM.COM, го поздравува секое ваше барање.

#SealFood#Кутија за фустан со рака#Кафе Цвет Чај#Кесичка за кафе#Ламинирани пластични кеси

#Чантичка за печатење#PackagingMateri#PackageFoodPlastic #EmballagePourLegumeFrais

#FilmCasingSusage#Пакет од пластична подготвена бисквити#SpicesRollPrint

#GravurePrinting#Божиќна послужавник#Пакување пијалоци#Пластични обвивки

#Алуминумска кеса за кафе#СнекХрана#BoerGoatspackaging #ThankYouBags

#Чоколадо#OreoНеобјавено#OktaBags#Пакување со хлебните чипови

#Пластична кеса пакување пуканки#Колбас Пластика

#BananaProtectionПластична кеса#Шампон Ролс

#лижавчеТвртиКартијаРол

#ContinuousBagRollMylar


Време на објавување: 26-11-2022 година