• Соба 2204, зграда Shantou Yuehai, 111 Jinsha Road, Shantou City, Гуангдонг, Кина
  • jane@stblossom.com

ШАНТУ Е ВАШАТА ДЕСТИНАЦИЈА НА ИЗВОРИ НА ПЕЧАТЕНИ ПАКЕТИ

Шанту, кој се наоѓа на јужниот брег на Кина, е област со развиенипечатење и пакување индустрии, и е т.н. Кина Пакување / ПечатењеБаза за производство и развој на опрема.
Индустриите за печатење и пакување на Шанту главно се лоцирани во округот Џинпинг и округот Лонгху.Досега има формирано целосен индустриски кластер, кој опфаќа офсет печатење, печатење со гравира, печатење на сито, специјално печатење, различни технологии за дизајн на пакување и декорација, производство на машини за печатење и пакување, филм, итн. Ниво на технологија на производство на материјали за пакување и материјалите за печатење, па дури и размерите на индустриската групација се на водечко ниво во Кина, и таа е една од трите домашни бази за печатење за пакување и декорација.Досега, има 4 претпријатија за печатење во Шанту, кои ги освоија почесните титули Топ десет претпријатија за интегритет за печатење и Топ десет најконкурентни претпријатија за печатење, соодветно, рангирани на прво место меѓу градовите на ниво на префектура во покраината.
Пакување Hongze
Потпирајќи се на добри индустриски способности за поддршка, претпријатијата за печатење и пакување тргнаа на специјализиран, рафиниран и силен пат.Многу претпријатија станаа водечки претпријатија во потсекторите на земјата.Компанијата Хонгзеwww.stblossom.comе еден од најдобрите и има историја од речиси 30 години.Главните производи се флексибилни производи особено торбички и кеси, ламинирани материјали и печатење со гравира.
Торба за леб за пакување Hongze
Шанту е една од првите четири специјални економски зони формирани во нашата земја.По 30 години развој и проширување на територијата на специјалната зона, извозно ориентираната економија на Шанту претрпе промени кои го тресат земјата.Во изминатите 30 години, Шанту воспостави економски и трговски односи со повеќе од 180 земји и региони.Трговските партнери за увоз и извоз се фокусираат најмногу во Азија, Европа и Северна Америка, а трговијата со Латинска Америка, Африка, Океанија и други региони рапидно расте.Постепено се формираше разновидна трговска шема.Хонгзе има професионален оддел за дизајн на пакување, оддел за производство, оддел за продажба за да ви обезбеди најдобар квалитет на печатење со гравира, композитни и флексибилни услуги за пакување. Пристаниште до целиот свет.
stblossom пакување Cindy торба
Шанту започна како пристаниште во 1860 година. Шанту брзо се зголеми, а економијата и општеството продолжија да се развиваат и просперираат, станувајќи таков модерен трговски центар на Кина.По реформирањето и отворањето, Шанту стана дестинација за многу странски бизнисмени и купувачи.Луѓето од Чаошан се вредни и интелигентни и се подготвени да работат со вас од пет океани и четири континенти за да создадат ново поглавје!
Пакување Hongze
пакување stblossom
Поранешен тајландски премиерЈинглук Шинаватра стана претседателка на меѓународниот контејнерски терминал Шанту во 2019 година.
#пакувањедизајн #пакување вреќи #пакет#пакетна торбичка #торбички #пакување #кутија #подароци #кутија за дисплеј #филм
#храна #ужина #кафе #бонбони #чоколадо
#Божиќ #Еко-пријателско пакување #Пакување на храна #Автоматско пакување #ПластичноФилмрол
#ShrinkWrapSleevesBottleLabels #PVCSshrinkSleeveLabel #BiodegradablePackaging
#Zipperpocket #WtFoodPouchMeat #SmellProofTreeSideal Pouch
#LouisVuittonBananaTag #LouisVuittonBananaTag #ResealableAluminumFoil
#FancyTrays #SmartPackagingFor Liquid # FlatSquareBottomCoffeeBagsSideGusset

За повеќе информации, ве молиме контактирајте не:

https://www.stblossom.com/


Време на објавување: Октомври-24-2022 година