• Соба 2204, зграда Shantou Yuehai, 111 Jinsha Road, Shantou City, Гуангдонг, Кина
  • jane@stblossom.com

Торбичка за стоење

Торбичка за стоење, или стоечка торбичка, или торбичка за стоење, се однесува на флексибилна кеса за пакување со хоризонтална потпораингструктура на дното, која не се потпира на ниту еденпредметии може да застане самостојно без разлика дали наторбичкае отворена или не.

Пакување Hongze (1)
Пакување Hongze (2)
торбичка за стоење (1)
Пакување Hongze (3)
торбичка за стоење
Пакување Hongze (4)

Преглед наSтанд-апPуф

Официјално име: doypack

Англиското име на стенд-ап чантата потекнува од француската компанија Thimonier.Во 1963 г. M.Louis Doyen, извршен директор на француската компанија Thimonier, успешно аплицираше за патент на doypack/stand-up торба.Оттогаш, doypack стана официјалното име на stand-up чантата.Во 1990-тите, беше широко препознатлив на американскиот пазар, а потоа популаризиран низ целиот свет.

Стенд-ап торбичката е релативно нова форма на пакување, која има предности во многу аспекти, како што се надградба на производите, подобрување на визуелните ефекти на полицата, преносливост, лесно користење, зачувување на свежината и запечатливоститн.. Aпостојната торбичка е направена од ламинирана структура ПЕТ/фолија/ПЕТ/ПЕ, а може да има и 2 слоја, 3 слојаorдруги спецификации на материјали, во зависност од различните производи што треба да се пакуваат. Aзаштитен кислород-може да се додаде слој на бариераако е потребнода се намали стапката на пропустливост на кислород,и дго продолжи рокот на траење на производот.

Пакување Hongze (6)
торбичка за стоење (2)
торбичка за стоење (4)
торбичка за стоење (5)
Пакување Hongze (5)

АпликацијаRанг наSтанд-апPуф

Амбалажата за стоечка торбичка ешироксе користи вопакувањесокor спортски пијалоци, флаширана вода за пиење, желе за вдишување, зачиниитн..Покрај прехранбената индустрија,inпримената надетергентs, дневна козметика, медицински материјали и други производиупотребите сеисто така постепено се зголемува.

Придобивки иAпредности наUпееSтанд-апPуфPакумулирање

Торба за стоењеs се lтесен и компактен.Може да се произведува во големи количини и е ефтин.

Постојаните торбички се разноврсни, практични, лесни заbe бојаed, и некоиод нив сеотпорен на топлина.

Во моментов, употребата на стоечки торбички е брзо развиена и безбедна, а во исто време убава и со елегантен изглед.Наseбезбедна гарантирана самоносечка торба за пакувањеsможе да обезбедимазнатранспорт на производи и намалување на ризиците.

Во исто време, стоечката торбичка има висока отпорност на топлинско запечатување, отпорност на притисок и падинготпор.Дури и ако случајно падне од високо место, тоа нема да предизвика пукање или истекување на телото на торбата, што во голема мера ја подобрува безбедноста на производот.

Некои од нивсе хемиски отпорни, сјајни, делумно транспарентни или проѕирни.Повеќето се добри изолатори.

Нашето претпријатие,Hongze Imp & Exp Co., Ltd.hкако што се произведуваат големи количини на такви кеси за пакување за клиенти од светот.www.stblossom.com Ако стенд-ап пакувањата се ваш избор за вашите производи, ве молиме не'двоумете се да не контактирате за брза понуда и бесплатно дизајнирање.

#ZipLockBag#SideGussetBag#FlatBottom Bag#Вреќи за пакување леб

#Вакумски кеси#Торбичка#StandUpPouchWithSpout#PlasticZipper Pouch

#Zip Bag#Патента торба#Ziplock Bag#FinSealWithSideGussetPouch

#LapSealwithSideCusset Pouch#EightSidesSealing Bag#SpoutPouch

#VacuumSealerBag#CoffeeValveTagKraftStandUpPouch#Колбас Рол

#Алуминиумска фолијаПластична кеса за кафеСо Врска#Чарби за пијалоци

#HighBarrierSideGussetАлуминиумска фолијаКафе Вреќа#EdibleJollyRancher

#Обликувана торбичка#FrostedZipperBag#калајМетален послужавник Заоблена Бела

#ClearPouchesBag#EmballagePouletRti#BlueBananaGrowPlasticBag

#PlasticPVDCFilms#CookiePlatic#Пластично пакување со пуканки

 

За повеќе информации, ве молиме контактирајте не:

https://www.stblossom.com/


Време на објавување: 18-11-2022 година