• Соба 2204, зграда Shantou Yuehai, 111 Jinsha Road, Shantou City, Гуангдонг, Кина
  • jane@stblossom.com

Што е добро од легло за мачки/торбичка за храна за домашни миленици?

пакување храна за домашни миленици (7)
пакување храна за домашни миленици (6)
пакување храна за домашни миленици (8)

Со зголемувањето на бројот на домашни миленици, како што се мачки и кучиња во заедниците, видовите на 5L кеси за храна за домашни миленици/влекач за отпадоци за мачки и торбички за храна за домашни миленици се повеќе диверзифицирани.

Сега на пазарот има многу торбички за ѓубре за мачки/храна за домашни миленици.За да се обезбеди чистота на храната и ѓубрето за домашни миленици, самодржливите торбички за храна за домашни миленици/легло за мачки со осум страни се запечатени за да се спречат миленичињата да јадат нечисти работи и да се разболат.Кесичките имаат многу повеќе сорти.

Најчесто се гледа на пазарот, пакувањето за храна за домашни миленици/легло за домашни миленици користи флексибилни пластични пакувања, вклучувајќи торбички за стоење, крафт-хартиени торбички, алуминиумско-пластични кеси за пакување и така натаму. Без разлика каков вид пакување прифаќаат, интегритетот на пакувањето е многу важно.

пакување храна за домашни миленици (3)
пакување храна за домашни миленици (4)

Ако торбичката/вреќата протекува, кислородот и водена пареа ќе влезат во кесата за пакување, што ќе резултира со квалитативни промени во храната или ѓубрето за домашни миленици.Сепак, проблемот со интегритетот веројатно ќе се појави во термички запечатените делови од кесата за пакување или други поврзани делови кои лесно се кршат.

Sand Pets носи вкусни задоволства за малите миленичиња, а задоволствата доаѓаат и во нивните мали торбички за храна за домашни миленици.Иако се евтини по цена, тие лесно се продаваат, а обемот не е многу голем, па затоа е погодно да се носи во секојдневниот живот.

пакување храна за домашни миленици торба за пакување храна пакување осум странични запечатување торба
пакување храна за домашни миленици (5)

Богати со избор на овие торбички, родителите на домашни миленици не треба да се грижат за тоа како да подготват оброци за своите миленици откако ќе ги извадат, бидејќи тие можат да ја донесат хранливата храна за мачки/куче во секое време!

Hongze Imp.&Exp.Co., Ltd.,www.stblossom.comкои хаsги произведува овие прекрасни торбички/чанти многу години, би сакале да ги направите за вашите клиенти овие шарени пакувања според вашиот избор.

пакување храна за домашни миленици (9)
пакување храна за домашни миленици (1)

#Cold SealFilm#Самолеплива етикета

#EasyPeelFilm#AutomaticPackagingFilm

#ПластиченФилм#ColdLaminatingFilmRoll

#ЕтикетиСо Водоотпорен#LabelStickers

#LabelStickerPaper#RollFilmEasyPeeling

#PackagingLaminatingFilmRoll

#Автоматско пакување#TwistFilm

#PlasticFilmRoll#PlasticRollFilm

#ЧоколадопакувањеФилм

#IceLollyPopsiclePackagingFilm

#Ламиниран ПечатенФилм

#Самолепливи печатени #етикетиСо Водоотпорен

#SelfAdhesiveLabelStickers

#ShrinkWrapSleevesBottle Labels

#PlasticCupSealFilm

#CoffeeBean PowderPackagingLaminatingFilm Roll

#PlasticTwistFilm

 


Време на објавување: Декември-13-2022 година